Küte- ja ventilatsioon

Kütte ja ventilatsioonisüsteemide paugaldus, hooldus ja remonttööd.

Valik tehtud töödest

Juhtmed, kilbid, pistikud, releed ja lülitid. Kui need terminid on sinu jaoks suuresti võõrad või tead ainult, et tule saab põlema lülitist ja juhtmed on need ussid, mida mööda elekter liigub, siis on sul mõistlik elektritööde jaoks leida keegi, kes seda eriala tunneb. Elektrijuhtmete paigaldus, nõrkvoolutööd, tugev- ja nõrkvoolusüsteemide projekteerimine või energiamärgiste arvutamine on kindlasti sellised tööd, mida ei tasu Youtube’i videote järgi teha. Ka lihtsana tunduvad väiksemad elektritööd nagu valgustite, pistikupesade ja lülitite paigaldamine on turvalisem lasta eksperdil ära teha.

Mõnikord piisab kodus värskema mulje loomiseks pelgalt valgustite vahetamisest või lisamisest. See võib tunduda üsna lihtsa tööna, kuid nõuab tegelikult lisaks osavatele näppudele ka natuke elektrialaseid teadmisi. Kui olemasoleva valgusti vahetamine on üsna kiire töö, siis uue valgusti paigaldus eeldab ka uute juhtmete vedamist, lüliti paigaldust jne.

Nõrkvoolu tööd nagu side- ja arvutivõrgu kaabeldamine ja paigaldamine või valveseadmete ja signalisatsiooni kaabeldus- või paigaldustööd on samuti elektrikute pärusmaa. Kui tahad olla kindel, et juhtmed poleks pärast remonti koos ja kõik seadmed toimiksid nagu peavad, telli töö sertifitseeritud Tegijalt!

Elektrikute ja teiste elektritöödega tegelevate professionaalide tööriistade ampluaa on muljetavaldav. Sinna kuuluvad muuhulgas tavalised kruvikeerajad, näpitsad ja erinevad puurid; kõikvõimalikud mõõte- ja testimisvahendid nagu multimeetrid, ampermeetrid, pingetesterid; kaablite lõikamiseks ja ühendamiseks vajalikud vahendid.

duuabl ehita

Kiireimad lahendused leiad äpist

Lae alla Duuabl äpp ja leia Tegija iga töö jaoks – elektritöödest mööbli paigalduseni, torutöödest koristuseni.

duuabl remont

Populaarsed tööd