Meie nädala Tegija Aigar V. on valitud välja kuna kliendid on teda rohkelt kiitnud tema kiiruse, kvaliteedi kui ka viisakuse poolest. Lisaks on Aigar andnud meile rohkelt tagasisidet, aidates sellega muuta Handies rakendus kõigile parimaks kohaks kus leida enda töödele Tegija, või panna enda oskused raha teenima.

Peamised tööd

Peamised tööd, mis on tellitud minu käest läbi Handies rakenduse, on olnud värvimistööd, erinevaid riiulite ja kardinapuude paigaldused köögimööbli monteerimine ja paigaldus ning terrassiplaatide paigaldus.

Ehitustööd & Remont

Minu varasem kogemus tähendab muidugi rohkemat.
Mulle sobivad ka korteri renoveerimistööd ja kapitaalremont.
Kõike võib küsida, ning kindlasti leiame teie soovidele lahendused.

Haljastustööd

Peale ehitustööde on olnud minu andeks ka erinevad haljastustööd.
Minu suuremateks haljastusprojektideks on olnud korteriühistu ümbruste mullatööd.
Töötegu on olnud sõelutud mulla tellimine, seejärel selle tasandamine,
siis tihendamine ja lõpuks seemne külv.
Olen ka hooldanud palju elupuude, okaspuude ja lehtpuude hekke, lõiganud viljapuude oksi ja istutanud
lilli ja muid taimi. Saan hakkama ka paljude muude töödega mida ei hakka kõike siinkohal üles loetlema.

Ehitusjärgne koristus

Ehitusjärgses koristuses on löödud läikima minu käe all uus kuuekordne korterelamu mäepealse tänaval.
Lisaks ka muid väiksemaid objekte.

Tegevuskoht

Eelistatavad asukohad on Tallinnas, kuid ka Tartus, kuna see on mu teine kodu kus käin vähemalt kord nädalas. Hinnas kokkuleppele jõudmisel olen nõus tegema töid ka üle Eesti.

Aitäh Aigar, et aitad muuta Handies rakendust paremaks, ning tood naeratuse meie klientide näole!

Lae alla Handies rakendus!