Duuabl (endine Handies) on rakendusepõhine töövahendusplatvorm, mis viib kokku töö ja selle Tegija. Ehk inimkeeles, saab jagada oma ülesandeid teistele tegemiseks või vastupidi, võtta neid väljakutseid hoopis ise vastu. Platvorm toimib kahe rakenduse koostöös – kliendi äpp (Duuabl) ja Tegija äpp (Duuabl Tegija). Tegija poolel saavad kokku oma ala spetsialistid kuid ka lihtsamaid ülesandeid ootavad Tegijad. Milliseid ülesandeid Duuabl platvormil teha saab ja kuidas Duuabl Tegijaks registreerida? Siit saad oma vastused!

Kes on Duuabl Tegija?

Duuabl Tegija on hakkamist täis tööarmastaja. Ta soovib realiseerida oma oskuseid ja pakkuda teenuseid, mis on talle jõukohased ning meeltmööda. Tegu võib olla õpilasega, kes kooli kõrvalt teenib lisaraha või hoopis oma ala spetsialistiga, kellele meeldib vastu võtta kõrvalprojekte ning teenida seeläbi täiendavat sissetulekut.

Duuabl rakendus on läbipaistev, turvaline ja paberivaba. Arveldamine toimub automaatselt ning iga tellimus on kliendi ja Tegija vaheline leping. Tegijale on tema tasu alati garanteeritud ja tehtud tööde eest laekub tasu hiljemalt iga järgmise nädala lõpuks.

Duuabl Tegija on oma aja peremees, kes otsib mitmekülgseid väljakutseid! Ta on nutikas, kohusetundlik ja aus.

Duuabl (endine Handies) Tegija Riho. Loe Riho kogemustest Duuabl platvormil.

 

Kes võib Duuabl Tegija olla?

Duuabl Tegija võib olla OÜ, FIE kui ka eraisik. Olemasoleva ettevõtte saab rakenduses siduda nii esmasel registreerimisel kui ka juba olemasoleva profiili sätetes. Eraisikutel soovitatakse tulud suunata LHV ettevõtluskontole, et ei tekiks raamatupidamise ega maksudega tegelemise kohustust. Duuabl Tegija peab olema vähemalt 16. aastane.

Milliseid teenuseid Duuabl Tegijad pakuvad?

Duuabl platvormilt leiab väga erinevaid tööotsi, alustades elektri- ja koristustöödest kuni ilu- ja mugavusteenusteni välja. Hetkel on hoogu on kogumas erinevad kevadtööd, nagu akende pesu, hoovi korrastamine ja lume täieliku sulamise järel, saab hakata ka muru niitma.

Ehitus- ja remonditööd hõlmavad töid vundamendist katuseni, aiast tänavani ning lammutusest siseviimistluseni. Suvehooaja saabumisega koguvad populaarsust terrassi ehitus ja hooldus, kaevetööd, tänavakivide paigaldus, aedade paigaldus ja hooldus, katusetööd, siseviimistlustööd ja abihoonete ehitus.

Hooajalised tööd toovad kaasa muru niitmist, puude ja põõsaste istutamist, rohimist, peenarde rajamist, välikoristustöid ja ka saaduste korjamist.

Koristus- ja puhastusteenuseid pakkuvad spetsialistid võtavad enda hoolde ehitusjärgse koristuse, soodapuhastuse, fasaadipesu kui ka desifitseerimise. Samas otsitakse ka puhtusearmastajaid, kelle abikäed lähevad käiku akende pesu, kevadkoristuse ja külaliskorterite puhastamisel.

Lemmiklooma eest hoolitsemine võib tähendada jalutuskäiku pargis, külaskäiku koertesalongi, värske joogivee ja toidu ette panekut või seltsi pakkumist. Ameti suurimaks eelduseks on olla loomaarmastaja ja heasüdamlik.

Mööbli kokkupanek ja transport hõlbam nii köögimööbli kokkupanekut ja paigaldust, eritellimusmööbli valmistamist kui ka mööbli restaureerimist. Lihtsamate tööde hulgast leiab IKEA või JYSK mööbli kokkupaneku, kus detailsed juhised on kaasa antud ning eksimisruum on minimaalne. Lisaks vajatakse abi mööbli transportimisel, kui endal puudub selleks vajalik sõiduk.

Vaata kõiki kategooriad siit.

Kuidas saada Duuabl Tegijaks?

Platvorm toimib kahe rakenduse koostöös – kliendi ja Tegija äpp. Tegijaks registreerimiseks tuleb oma nutiseadmesse alla laadida Tegija rakendus, mis ühildub nii Android kui IOS seadmega.

Enne esimese töö vastu võtmist, saab iga Tegija määrata endale meelepärased töökategooriad ja piirkonna. Oluline on rõhku panna ka oma profiilile, et potentsiaalne klient saaks oma valiku teha Tegija oskuste, eelnevate tööde, kvalifikatsioonide ja kirjelduse järgi.

Kuidas arvestab Duuabl Tegija oma tasu?

Arveldamine toimub automaatselt ning iga tellimus on kliendi ja Tegija vaheline leping. Tegijale on tema tasu alati garanteeritud ja tehtud tööde eest laekub tasu hiljemalt iga järgmise nädala lõpuks. Kõigilt maksetelt arveldatakse automaatselt maha litsentsitasu ja käibemaks.

Tegija määrab ise oma tunnitasu. Tunnihinna arvestamisel tuleb Tegijal töö alguses panna käima rakenduses asuv taimer ning töö lõppedes see uuesti kinni panna.

Tihtipeale eelistatakse arveldada aga hoopis kokkuleppehinna alusel. Kokkuleppehinna korral tuleb samuti taimer tööle panna. Enne taimeri kinni panemist, tuleb aga sisestada eelnevalt kokku lepitud kokkuleppehind. Sama loogikaga saab lisada ka töö tegemise käigus tekkinud lisakulud juurde.